HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Praktijklessen en privé hulp

 
In 2005 en 2006 kon u inschrijven voor workshops en laptopcursussen. Vooral die laatste term was voor veel mensen verwarrend. Ze hadden zelf geen laptop en dachten dat ze daardoor niet konden inschrijven. Daarom is deze manier van lesgeven vervangen door de praktijkles. Het cursusmateriaal in nu volledig schriftelijk verkrijgbaar en naar behoefte kunt u les hierin krijgen.

.Hoe werkt dit

 
U bestelt een pakket schriftelijk materiaal. Klik hiervoor op de knop Schriftelijk. Zodra dit materiaal voor u klaar ligt krijgt u via de e-mail een factuur. Op het moment dat dit bedrag is bijgeschreven op onze rekening wordt het pakket verstuurd. Bij ieder pakket zit project 0, de inleiding. Lees dit goed door want daarin wordt duidelijk uitgelegd hoe u met de cursus werkt. Ga dan aan de slag. Voelt u zich onzeker of begrijpt u het niet dan neemt u contact met mij op. Wij maken dan een afspraak. Bij de afspraak geeft u aan of u privé hulp wilt of praktijkles waarbij u uw huiskamer openzet voor nog 1 of 2 cursisten.

.Privé hulp

 
Dit is een kwestie van agenda’s bekijken. Afhankelijk hiervan kan de hulp binnen enkele dagen tot enkele weken worden gegeven. De privé hulp beperkt zich niet tot het schriftelijke cursusmateriaal maar kan ook gevraagd worden wanneer u met uw eigen bestand tegen problemen aan loopt.

.Praktijkles

 
Eerst moet er worden vastgesteld of er op dit moment in uw omgeving schriftelijke cursisten zijn. Ontbreken die of is dit te weinig dan kan ik bij de afdeling Computergenealogie van de NGV een mailing aanvragen onder de bestaande gebruikers van het programma. Dit kost enige tijd. Is de praktijkles haalbaar dan stellen wij enkele voorkeursdata op en die worden doorgemaild aan de schriftelijke cursisten in uw regio. Komt er minimaal 1 cursist bij dan gaat de praktijksessie door. Zo niet dan kunt u alsnog kiezen voor privé hulp. Voor u en voor mede cursisten die geen laptop hebben wordt deze meegebracht.

.Tijdstippen

 
De hulp kan zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds worden gegeven. Daarbij wordt wel rekening gehouden met files op de A12 en de A2. West Nederland is voor 10 uur ’s morgens lastig te bereiken vanuit Ede. Noord Nederland, Limburg en Zeeland bij voorkeur ’s middags. De tijdsduur is ca 3 uur: 9:30 – 12:30, 13:00 – 16:00 of 19:00 – 22:00

.Kosten

 
Benzine is alles behalve gratis. Toch willen wij de kosten voor u overzichtelijk houden en u niet vermoeien met uren en kilometers. Daarom in Nederland ingedeeld in 3 zones met elk hun eigen tarief. Omdat Ede zeer centraal ligt (het geografische middelpunt van Nederland ligt in deze gemeente) valt een groot deel van Nederland binnen het laagste tarief. Klik op de kaart om deze te vergroten en uw zone te bepalen aan de hand van uw postcode.

Zone 1 (Groen)Zone 2 (roze)Zone 3 (rood)
Privé les€ 60,-€ 70,-€ 80,-
Praktijkles€ 35,-€ 45,- € 55,-

Op diverse maandagmiddagen is het mogelijk om naar Ede te komen voor hulp. Het tarief hiervoor is € 30,- 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland