HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Algemene informatie over de cursussen

.Inschrijving

 
Tenzij anders vermeld dient u zich uiterlijk drie weken voor aanvang van de cursus in te schrijven. U ontvangt van ons, via de e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Zijn er voldoende deelnemers dan hoort u verder niets en ontvangt u ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus een factuur. Eventuele bijzonderheden omtrent tijdstip, locatie of dingen die u mee kunt brengen staan in de brief vermeld. Een week voor aanvang van de cursus dient uw betaling bij ons binnen te zijn. Bij onvoldoende deelnemers krijgt u een kleine drie weken voor aanvang van de cursus bericht. Indien mogelijk zullen wij u wijzen op andere locaties. Blijkt de cursus vol te zijn, dan krijgt u voorrang wanneer de cursus op een later tijdstip nog eens wordt herhaald op dezelfde locatie.

.Locaties

 
De bereikbaarheid en de toegankelijkheid van de locaties is verschillend. Koffie of thee zijn over het algemeen te verkrijgen bij de beheerder of uit een automaat. De prijzen zijn verschillend en voor eigen rekening. Wanneer wij op de hoogte zijn van bijzonderheden omtrent de locatie zoals bv 'parkeren uitsluitend met Chipknip' of 'slecht bereikbaar met openbaar vervoer', dan zullen wij u die melden via de e-mail.

.Huiskamercursus

 
Staat er in uw omgeving nog niets gepland en heeft u interesse in een cursus dan kunt u uw huiskamer aanbieden. Voorwaarde is dat u plaats heeft voor nog 4 cursisten, de cursusleidster, een beamer en beamerscherm. In overleg worden data en tijden afgesproken met een inschrijfperiode van nog minimaal een maand. Deze data verschijnen op deze website in de agenda. Als locatie wordt aangegeven "Huiskamerlocatie" en uw plaatsnaam met eventueel een regio of grote stad in de buurt. Uw naam en adres worden niet nader vermeld op internet en worden op de factuur van de deelnemende cursisten gezet. Bij minimaal nog drie inschrijvingen gaat de cursus door. Het is de ideale oplossing wanneer u sterk aan huis bent gebonden, of wanneer u moeite heeft met reizen.

.U heeft geen e-mail

 
Ook zonder e-mail of internet bent u van harte welkom op de cursussen. Schrijf een briefje naar onderstaand adres. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, want de mededelingen die we voor de anderen via de e-mail doen, daar moeten we u even voor bellen.

Ons correspondentie adres is:
Geneaducatie
Binnenhof 50
6715 DP Ede
Tel. 0318-642860 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland