HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Uitvoergids GensDataPro

 

GensDataPro is een bijzonder uitgebreid genealogieprogramma waarin u vrijwel elk denkbaar genealogisch gegeven kunt bewaren. Meestal in de velden bij de personen, relaties en bronnen. Soms in de rubrieksopmerkingen die toegevoegd zijn aan de meeste velden.
Cursussen en handleidingen zijn er meestal op gericht om de gegevens op de juiste plaatsen in het programma te krijgen. Op zich niet zo gek want wat niet juist is ingevoerd, komt er ook niet uit.
.Uitvoering en prijs

 
Alle boeken worden geleverd met een harde kaft, genaaid en gebonden, waardoor het open op tafel blijft liggen. De hoogte is 21 cm, de breedte is 24 cm. De inhoud van de herdruk is gedrukt in grijstinten.

De boeken kosten Ä 27,50 per stuk. De verpakkings- en verzendkosten voor Nederland zijn Ä 5,00; Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek verzonden. Het is niet mogelijk de herdruk van de Uitvoergids via uw boekhandel te bestellen. Het ISBN nummer voor Tekstuitvoer is 978-90-8860-035-7.

.Uitvoergids GensDataPro voor tekstuitvoer

 

De uitvoergids GensDataPro voor tekstuitvoer richt zich volledig op de tekstuitvoer naar RTF. Het overgrote deel van de mensen opent dit RTF bestand met Word, maar ook andere tekstverwerkers zijn in staat om RTF te lezen. Voor de vinkjes in het rapportagescherm maakt het niet uit met welke tekstverwerker u werkt.
.Voorbeelden uitvoergids tekstuitvoer

 
Hieronder vindt u enkele voorbeelden hoe het boek eruit ziet. U kunt de voorbeelden uitvergroten door erop te klikken.

             
             
.Bestellen

 
Hieronder kunt u aangeven een of meerdere boeken te bestellen. De boeken kosten Ä 27,50 per stuk. Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek verzonden.

    U woont in:
.Al verschenen

 
De volgende gidsen zijn al in deze serie verschenen:


 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland