HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Uitvoergids GensDataPro

 

GensDataPro is een bijzonder uitgebreid genealogieprogramma waarin u vrijwel elk denkbaar genealogisch gegeven kunt bewaren. Meestal in de velden bij de personen, relaties en bronnen. Soms in de rubrieksopmerkingen die toegevoegd zijn aan de meeste velden.
Cursussen en handleidingen zijn er meestal op gericht om de gegevens op de juiste plaatsen in het programma te krijgen. Op zich niet zo gek want wat niet juist is ingevoerd, komt er ook niet uit.
.Uitvoering en prijs

 
Alle boeken worden geleverd met een harde kaft, genaaid en gebonden, waardoor het open op tafel blijft liggen. De hoogte is 21 cm, de breedte is 24 cm. De inhoud is gedrukt in kleur.

De boeken kosten 27,50 per stuk. De verpakkings- en verzendkosten voor Nederland zijn 5,00; Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek verzonden.

.Uitvoergids GensDataPro grafisch en website

 

De uitvoergids GensDataPro grafisch en website laat u de vele grafische mogelijkheden van GensDataPro zien. Verras uw familie met een geneagram met pasfoto's, een cirkeldiagram of groepsfoto's met nummertjes en onderschriften. Daarnaast is in het boek royaal ruimte gemaakt voor de website. Niet alleen hoe u deze maakt, maar ook hoe u een domeinnaam voor een website aanvraagt en de bestanden naar een server stuurt. Wilt u eenvoudiger publiceren op internet dan krijgt u hulp bij het maken van een gedcom die u naar bijvoorbeeld de NGV of Genealogie Online kunt sturen. Een schitterend boek dat met 156 pagina's net iets dikker is dan de Uitvoergids voor tekstuitvoer.
.Voorbeelden uitvoergids grafisch en website

 
Hieronder vindt u enkele voorbeelden hoe het boek eruit ziet. U kunt de voorbeelden uitvergroten door erop te klikken.

             
             
.Bestellen

 
Dit boek is helaas uitverkocht. Toch interesse? Laat het weten; stuur een mailtje naar info@geneaducatie.nl.
.Al verschenen

 
De volgende gidsen zijn al in deze serie verschenen:


 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland