HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Uitvoergids GensDataPro

 

GensDataPro is een bijzonder uitgebreid genealogieprogramma waarin u vrijwel elk denkbaar genealogisch gegeven kunt bewaren. Meestal in de velden bij de personen, relaties en bronnen. Soms in de rubrieksopmerkingen die toegevoegd zijn aan de meeste velden.
Cursussen en handleidingen zijn er meestal op gericht om de gegevens op de juiste plaatsen in het programma te krijgen. Op zich niet zo gek want wat niet juist is ingevoerd, komt er ook niet uit.
.Uitvoering en prijs

 
Helaas is deze uitgave als boek uitverkocht. Maar geen nood! Vanaf nu kunt u dit uitverkochte boek kopen in digitale versie op een leuke USB stick, met persoonlijk wachtwoord. Deze USB sticks kunt u daarnaast ook gebruiken om uw (genealogische) bestanden veilig te bewaren.

De USB sticks kosten Ä 12,50 per stuk, inclusief verzendkosten binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt de USB stick verzonden.

.Uitvoergids GensDataPro grafisch en website

 

De uitvoergids GensDataPro grafisch en website laat u de vele grafische mogelijkheden van GensDataPro zien. Verras uw familie met een geneagram met pasfoto's, een cirkeldiagram of groepsfoto's met nummertjes en onderschriften. Daarnaast is in het boek royaal ruimte gemaakt voor de website. Niet alleen hoe u deze maakt, maar ook hoe u een domeinnaam voor een website aanvraagt en de bestanden naar een server stuurt. Wilt u eenvoudiger publiceren op internet dan krijgt u hulp bij het maken van een gedcom die u naar bijvoorbeeld de NGV of Genealogie Online kunt sturen. Een schitterend digitaal boek dat met 156 pagina's net iets dikker is dan de Uitvoergids voor tekstuitvoer.
.Voorbeelden uitvoergids grafisch en website

 
Hieronder vindt u enkele voorbeelden hoe het boek en de USB Stick eruit ziet. U kunt de voorbeelden uitvergroten door erop te klikken.

             
                    
.Bestellen

 
Hieronder kunt u aangeven een of meerdere boeken of USB sticks te bestellen. De boeken kosten Ä 27,50 per stuk, of digitaal in PDF formaat op een USB stick voor Ä 12,50. Bestelt u ook nog een ander boek? Dan is de USB stick slechts Ä 10,00! Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek of de USB stick verzonden.

    U woont in:
.Al verschenen

 
De volgende gidsen zijn al in deze serie verschenen:


 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland