HOME | CURSUSSEN | BOEKEN | PRAKTIJKLES | INSCHRIJVEN | INFORMATIE | EMAIL     

 
.Invoergids GensDataPro

 

GensDataPro is een bijzonder uitgebreid genealogieprogramma waarin u vrijwel elk denkbaar genealogisch gegeven kunt bewaren. Meestal in de velden bij de personen, relaties en bronnen. Soms in de rubrieksopmerkingen die toegevoegd zijn aan de meeste velden.
Dit boek is er op gericht om basisgegevens en foto's op de juiste plaatsen in het programma te krijgen.
.Uitvoering en prijs

 
Alle boeken worden geleverd met een harde kaft, genaaid en gebonden, waardoor het open op tafel blijft liggen. De hoogte is 21 cm, de breedte is 24 cm. De inhoud is gedrukt in kleur.

De boeken kosten Ä 27,50 per stuk. De verpakkings- en verzendkosten voor Nederland zijn Ä 5,00; Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek verzonden.

.Invoergids GensDataPro basisgegevens en foto's

 

De Invoergids basisgegevens en foto's is een handig naslagwerk voor iedere GensDataPro gebruiker. De beginner krijgt stap voor stap hulp bij het invoeren van personen. Wie al een poosje aan de slag is met het programma komt tips tegen die de invoer verbetert.De dossiermap met foto's en scans krijgt een veel betere opbouw wanneer u vooraf heeft gelezen waar GensDataPro deze bestanden neer zet. Uit de vragen die gesteld worden bij cursussen blijkt regelmatig dat kennis op dit punt ontbreekt en dat men heel veel tijd en moeite nodig heeft om het dossier weer op orde te krijgen. Omdat een goed begin het halve werk is, is er een hoofdstuk ingevoegd over de bestanden van GensDataPro en de bestanden die samen uw stamboombestand vormen. Voor de beginnende computergebruiker wordt de Verkenner in het kort uitgelegd. Daarna volgt een hoofdstuk over het toevoegen van foto's en de verschillende methoden die u kunt gebruiken. Soms komen foto's op een verkeerde plaats terecht of wilt u de bestandsnaam wijzigen. Het hoofdstuk over de dossiertabel leert u hoe u uw dossier kunt ordenen en reorganiseren. Het laatste hoofdstuk gaat over ordenen, zoeken en selecteren. Met een groeiend aantal personen is het prettig om met een selectie aan de slag te kunnen gaan. Een schitterend boek van 144 pagina's dat niet mag ontbreken in uw genealogische collectie.
.Voorbeelden invoergids basis

 
Hieronder vindt u enkele voorbeelden hoe het boek eruit ziet. U kunt de voorbeelden uitvergroten door erop te klikken.

             
             
.Bestellen

 
Hieronder kunt u aangeven een of meerdere boeken te bestellen. De boeken kosten Ä 27,50 per stuk. De verpakkings- en verzendkosten voor Nederland zijn Ä 5,00; Voor verzendingen naar het buitenland wordt u apart op de hoogte gebracht van de verzendkosten. U ontvangt een factuur via de e-mail. Na betaling wordt het boek verzonden.

    U woont in:
.Al verschenen

 
De volgende gidsen zijn al in deze serie verschenen:


 
Ontwerp: Pieter Beekman, Uitvoering: Arie Hofland